Bahor faslida holsizlanmaslik uchun qanday mahsulotlar iste’mol qilish lozim?
Bahor faslida holsizlanmaslik uchun qanday mahsulotlar iste’mol qilish lozim?
Bahor kelishi bilan ertalab uyg‘onishimiz qiyinlashib, holsizlik, doimiy charchoq bizni egallab oladi. Organizmni qayta ishga tushirish uchun quyidagilar mahsulotlar iste’molini ko‘paytirish tafsiya etiladi.
- Rediskani kunlik rasionga albatta kirgizing, u vitamin tanqisligiga ajoyib davo.
- Vitamin S tanqisligini kamaytirish uchun karamni xohlagan shaklda iste’mol qiling.
- Yangi chiqqan ko‘katlar, kashnich, ukrop, ko‘k piyoz, sarimsoqni salat va taomlarga qo‘shib iste’mol qiling.
- Quritilgan mevalarni kunlik rasionga kiriting. Bundan tashqari, sumalak va ko‘k somsa ham vitaminlarga boy taomdir.
Bahor kelishi bilan ertalab uyg‘onishimiz qiyinlashib, holsizlik, doimiy charchoq bizni egallab oladi. Organizmni qayta ishga tushirish uchun quyidagilar mahsulotlar iste’molini ko‘paytirish tafsiya etiladi.
- Rediskani kunlik rasionga albatta kirgizing, u vitamin tanqisligiga ajoyib davo.
- Vitamin S tanqisligini kamaytirish uchun karamni xohlagan shaklda iste’mol qiling.
- Yangi chiqqan ko‘katlar, kashnich, ukrop, ko‘k piyoz, sarimsoqni salat va taomlarga qo‘shib iste’mol qiling.
- Quritilgan mevalarni kunlik rasionga kiriting. Bundan tashqari, sumalak va ko‘k somsa ham vitaminlarga boy taomdir.